Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys siirtyy käyttämään Suomisport-palvelua jäsenhallinnassaan

1.3.2023

Liity jäseneksi 15.3.2023 mennessä, maksa jäsenmaksu Suomisportissa 31.3.2023 mennessä

Siirtyminen palveluun edellyttää jäsenyyden hakemista Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistys ry:n jäseneksi Suomisportin kautta tästä linkistä: https://seurat.suomisport.fi/invite/ea6ab8ec-d891-42ea-a157-3188d0c5f7f6.

Huomioithan, että olemassa oleva jäsenyytesi ei siirry Suomisportiin itsestään. Jäsenyyttä on siis haettava itse, vaikka olisit jo yhdistyksen jäsen. Yhdistys hyväksyy jäsenyydet ja pääset sen jälkeen maksamaan jäsenmaksun oman Sporttitilisi kautta. Liitythän jäseneksi 15.3.2023 mennessä. Maksathan jäsenmaksun 31.3.2023 mennessä. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 59 euroa.


Oma Sporttitili ja oma jäsenkortti Suomisport-sovelluksessa

Saat oman Sporttitilin, kun liityt jäseneksi. Jos sinulla on jo Sporttitili valmiina, liityt Valmentajayhdistykseen olemassa olevan Sporttitilin kautta. Valmentajayhdistyksen jäsenkortti tulee näkyviin omalle Sporttitilillesi jäsenyyden hyväksymisen jälkeen. Jäsenkortista löydät Valmentajayhdistyksen edut.

Sporttitilisi ja jäsenkortin löydät helpoiten lataamalla Suomisport-sovelluksen puhelimeesi. Jos haluat käyttää Suomisporttia tietokoneella, onnistuu se selainversiossa osoitteessa www.suomisport.fi. Löydät Sporttitililtäsi myös muut mahdolliset seurajäsenyydet, lisenssit, maksut ja ilmoittautumiset lajista riippumatta. Jos seurasi hyödyntää Suomisporttia, samassa sovelluksessa ovat myös ryhmien treenikalenterit, läsnäolomerkinnät ja paljon muuta!


SUL-valmentajat ry:n ja Suomen Valmentajien yhteistyö on muuttanut muotoaan

SUL-Valmentajat ry:n ja Suomen Valmentajien pitkään jatkunut yhteistyö on muuttanut muotoaan. Suurin muutos on jäsenmaksujen eriyttäminen. SUL-Valmentajat laskuttaa jatkossa erikseen oman jäsenmaksunsa. Suomen Valmentajat tarjoaa SUL-Valmentajat ry:n jäsenille jäsenmaksuksi alennetun valmentajayhteisön henkilöjäsenen hinnan, 39 €, joka sisältää kaikki Suomen Valmentajien jäsenedut mukaan lukien Valmentaja-lehden. Uudistus ei vaadi jäseniltä toimenpiteitä, mikäli haluaa jatkaa jäsenenä molemmista yhdisdyksissä. Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista tai et halua jatkaa Suomen Valmentajien jäsenenä, niin olethan yhteydessä toimisto@suomenvalmentajat.fi.